POWER EMERGENCY POWERPACK
LED EMERGENCY POWER ahli anjeun hiji STOP SOLUSI EMERGENCY SUPPLIER
PÉR POWER EMERGENCY POWER PACK
Lampu EXIT SIGN LED

Shenzhen Dengfeng Power Co., Ltd.

Dengfeng Ltd mangrupikeun perusahaan swasta anu dibentuk taun 2009, khusus dina desain sareng pembuatan rupa-rupa kit konvérsi pencahayaan darurat kalebet macem-macem komprehensif kit sareng alat LED. Perusahaan konséntrasi kana promosi produk na ngalangkungan palanggan OEM sareng nalika diperyogikeun nyayogikeun padamelan sareng bahan pikeun ngalaksanakeun padamelan modifikasi, sahingga mastikeun yén pakéan konvérsi dilebetkeun leres saluyu sareng standar Éropa, Australia, Amérika sareng Inggris anu cocog. Kami padamelan langkung 100 tanaga lokal sareng bangga kana tingkat kepuasan pangiriman anu hadé. Seueur produk urang dikirimkeun dina kiriman Dinten Salajengna, biasana naon waé order anu ditampi sateuacan siang bakal dikirim pikeun kintun énjingna, waktos anu parantos ditangtoskeun kalayan biaya tambahan. Insinyur jasa anu berpengalaman diengfeng nyayogikeun jasa teknis dina situs 'terampil. Modul anu didamel sareng / atanapi bungkus batré anu disayogikeun dijamin pisan. Saatos ngalih ka pabrik méter pasagi 3300 pasagi dinten ayeuna, para nasabah ayeuna tiasa kéngingkeun kauntungan tina paningkatan kapasitas sareng épisiénsi anu didamel ku investasi ieu.